SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Basketbollklubb
Fotboll

Välkommen att prova på världens bästa sport med Åkersberga Baskets damlag

Tränare för laget är: Noah Godwin

Lagledare: Jessika Gylesjö

USM DU19
2024-02-06 14:40

Nu är det dags för en omgång av ungdoms-SM för tjejer. Kom och heja på våra Åkersbergatjejer i Sporthallen. Det är matcher både lördag och söndag. 

2022-11-22 13:22
Den 25-27 november avgörs en spännande första omgång av USM för damer U19 i Åkersberga. Det kommer spelas 10 matcher fredag-söndag i Åkersberga Sporthall. Och du kommer att få se några av landets mest lovande unga spelare.
Totalt är 25 lag anmälda till D19-SM, uppdelade på sex grupper. Grupp 5 är den enda femlagsgruppen i omgång 1 och här möts KFUM Huddinge Basketklubb, Norrköping Basketförening, Norrort, Vision Generation Basket (VGB) och Åkersberga Basket.
Gruppvinnaren är direktkvalificerade till omgång 3, som spelas den 17-19 mars, medan lag 2-5 går vidare till omgång 2 den 10-12 februari. Behövs det kvartsfinaler för att vaska fram Sveriges fyra bästa U19-lag på damsidan, så spelas omgång 4 den 21-23 april. Final 4 för samtliga åldersgrupper avgörs sedan den 5-7 maj i Uppsala.
Fri entré.
Varmt välkommen till Åkersberga Sporthall!
2022-10-25 11:41
Känner jag någon som vill synas tillsammans med Åkersberga Baskets unga duktiga damlag/U19 lag? Här finns tre olika förslag på hur du eller ditt företag inte bara kan hjälpa till utan även har möjlighet att synas tillsammans med tjejerna. Från och med denna säsong satsar klubben på att tjejbasketen ska bli lika framgångsrik som Åkersbergas herrar!
Tjejerna tränas och coachas nu av Noah Godwin som är en professionell basketcoach från London. För att kunna fortsätta med denna satsning behöver alltså tjejerna allt ekonomiskt stöd de kan få! Skicka PM om du har frågor eller ett specifikt önskemål eller förslag på hur du kan stötta och synas i sammanhang med tjejer som lägger ner hjärta och själ för att deras idrott ska kunna finnas kvar på högsta nivå i kommunen de bor i!!
Kram
Jessika Gylesjö
jessika@akersbergabasket.se
Stötta klubben i ditt hjärta!
En insamling för Åkersberga Basketbollklubb
Ditt bidrag ger fler barn- och ungdomar möjligheten till en meningsfull fritid.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer