SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åkersberga Basketbollklubb
Fotboll

Varmt välkommen att prova på världens roligaste sport med Åkersberga Basket pojkar födda 2010.

Tränare och lagledare: Tobias Lindgren, Robert Mård, Markus Renlund, Daniel Hallén och Ann-Sofie Rydholm

Har du frågor maila: coachp10@akersbergabasket.se

Åkersberga P10 gick till kvartsfinal i årets Scania Cup
2023-04-20 09:25
Åkersberga P10 gick till kvartsfinal i årets Scania Cup som brukar kallas inofficiella nordiska mästerskapen för klubblag. Efter 32 lika en bit in i tredje perioden gjorde slutliga segraren Keflavik från Island ett ryck och vann med 59-47.
Efter en tuff fempoängsförlust mot danska Sisu lossnade allt i sista matchen mot Sisus landsmän Falcon där Åkersbergas killar vann med 71-40 och slutar sjua av sexton lag.
Vi gratulerar våra P10:or till en grym turnering och tackar Södertälje för ett fint arrangemang och hoppas att Åkersberga får äran att delta även nästa år!
 
 
Basketshop Open
2022-07-08 09:28
Åkersberga deltog med tre lag i Basketshop Open som spelades klart idag.
 
Bäst gick det för P10 som tog sig till final mot finska HNMKY som fick en raketstart och ledde med 18-6 efter första perioden. Åkersberga kom närmare och närmare och ledningen var nere i några få poäng med halva sista perioden kvar men finnarna höll undan och vann med 38-34 i en stenhård och fysisk finalmatch.
 
I klassen BU16 förlorade Åkersberga den avgörande matchen för att ta sig till A-slutspel efter förlängning. I B-slutspelet visade man sin klass och vann sina matcher klart och avslutade med vinst i finalen mot finska HNMKY med 64-39.
I klassen GU14 tog sig Åkersberga till kvartsfinal i B-slutspelet där Central Basket blev för svåra.
 
Bra jobbat Åkersberga!
Stötta klubben i ditt hjärta!
En insamling för Åkersberga Basketbollklubb
Ditt bidrag ger fler barn- och ungdomar möjligheten till en meningsfull fritid.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer